Hvad vi laver

Med RoboTool får du en komplet løsning, hvor vi gennemfører hele forløbet fra idé og konstruktion til fremstilling og indkøring. RoboTool gennemfører de forundersøgelser, der er nødvendige for at fastslå, om en automatisering vil være profitabel. Derpå sikrer vores gennemarbejdede design-specifikation, at du er opdateret på hele processen med udvikling og fremstilling af robotværktøj og software.

Stor erfaring

RoboTool har arbejdet med udvikling og implementering af industrirobotter siden robotternes første, spæde indtog i Danmark. Der er i dag over 100 robotbaserede i drift i danske industrivirksomheder, hvor RoboTool har udviklet værktøj og applikationer.

Som partnere under ABB og Güdel er vi samtidig i stand til at levere robotter fra nogle af verdens førende producenter og kan således garantere en høj kvalitet samt driftssikkerhed. Det er af største betydning for os, at robotløsninger udvikles i tæt samarbejde med vore kunder, så de kan udnytte teknologien optimalt. Derfor indgår rådgivning og uddannelse af medarbejdere ofte som naturlige elementer i en leverance.

En anerkendt leverandør

RoboTool har gennem årene øget sine ekspertiser og står for robot-baserede løsninger i stort set alle typer industrivirksomheder og er i dag også anerkendt leverandør af løsninger til fødevare- og medicinalindustrien.

Vi tillader os at være lidt stolte over en referenceliste, der tæller nogle af Danmarks største og mest innovative virksomheder. RoboTool er en virksomhed, der målrettet forfølger en mission om at være blandt markedets førende, når det handler om automatisering ved hjælp af robotteknologi: En ambitiøs og innovativ målsætning, som vore kunder drager stor nytte af.

Se vores referenceliste her

Vores robotter

Vi har flere forskellige robotformer, som gør at vi er meget fleksible og vi kan derfor hjælpe mange erhverv med optimering og automatisering ved hjælp af robotteknologi.

Gantry robotter

Gantry robotter er utrolig anvendelige når der kræves lang rækkevidde eller tunge løft. Systemerne er meget fleksible og kan tilpasses stort set alle behov.

Flex-picker

Flex-picker er en forholdsvis lille industrirobot, som er især velegnet til fødevareindustrien, hvor emner som for eksempel kager eller kødprodukter skal løftes, flyttes og pakkes.

Palleterings robotter

Palleterings robotter er kun udstyret med fire bevægelige led og er særdeles velegnede i de robotløsninger, som RoboTool har gennemført med hensyn til palletering og depalletering.

Friarms robotter

Friarms robotter kan bruges til stort set alle processer. Der er ikke mange manuelle opgaver, som ikke kan erstattes af en friarms-robot med det rigtige værktøj.

6-akslede robotter

6-akslede friarmsrobotter har som navnet antyder 6 bøjelige aksler, hvilket giver stor fleksibilitet i forhold til de opgaver som robotten skal udføre. For eksempel i en slibeproces, hvor der både skal saves, fræses, slibes, og poleres.