Turn Key løsning

RoboTool’s løsninger består ofte af en kombination med robotter, værktøjer og software. Disse dele er centrale og vitale dele i RoboTool’s Turn Key løsninger. 

RoboTool er udnævnt som partner for ABB og Güdel, der er nogle af verdens førende inden for produktion af industrirobotter. Med ABB’s produkter kan vi tilbyde 4 eller 6 aksede friarmsrobotter. Ønsker man et alternativ robotmærke, er dette ligeledes muligt, da vi også har erfaring og ekspertise i udvikling af såvel værktøjer som software til disse. Samarbejdet med Güdel betyder, at vi kan levere linear og gantry robotter.

Test og egenudvikling

RoboTool står selv for udvikling af robotværktøjer og software i egne udviklingsafdelinger og værksteder. Alle anlæg gennemtestes hos RoboTool inden levering, og ofte indgår rådgivning og uddannelse af virksomhedens medarbejdere som en del af den samlede løsning.

Vi anvender således kun kvalitets-produkter samt gennemtestede robotværktøjer og software i vores Turn Key løsninger, der naturligvis også omfatter opfølgning og service.