Cases

Kæmpegriber forhindrer kaos-mikado i akustikpanelerne

Forestil dig et transportbånd, der kører paller med store bundter af 3,6 meter lange, men smalle og ultratynde trælister rundt om et hjørne. Det kunne nemt ende som et kaotisk spil kæmpemikado. Men takket være en specialudviklet gigantgriber fra RoboTool er der styr på alle lister i Fog & Venøs produktion af elegante akustikpaneler til hele verden.

Læs mere her.

RoboTool hjalp Lynddahl i mål med slangerobotter

Tre ufuldendte oprulningsrobotter til haveslanger førte til et samarbejde mellem Lynddahl A/S og RoboTool. ”RoboTool arbejdede dag og nat for at få anlægget færdigt til tiden og vi var ilde stedt, hvis ikke vi havde samarbejdet med dem,” siger Lars Bang Jønsson, Head of Technology Group hos Lynddahl A/S.

Læs mere her.

Interaktivt montagebord sikrer voldsom hydraulik i kraner og mejetærskere

Når flere tons byggematerialer dingler i en wire under himmelen, skal kranens hydrauliske system kunne kommanderes sikkert på millimeter. Her må intet må være overladt til tilfældighederne.

Læs mere her.

RoboTool sikrer Danpæles mavebælt

Du kender rækkerne af rød-orange selvlysende opretstående pæle, der lyser op på den mørke asfalt, når dine billygter rammer dem om aftenen. Men ved du også, at de hedder Danpæle – og at RoboTool har været med til at opgradere produktionen af dem?

Læs mere her.

RoboTool gjorde JUAL smartere

”Nu kan vi producere mindre serier bygningsprofiler og selv omstille anlægget løbende til bukning og stabling af tyndpladeprofiler i nye mål og tykkelser. Det gør os mere fleksible.”

Det fortæller adm. dir. Ib Floutrup fra JUAL A/S, som hvert år producerer over fire millioner meter bygningsprofiler

Læs mere her.

Effektiv og sikker pakning af tøris på trang plads

Med en temperatur på minus 78 grader eller lavere er tøris ikke noget, der skal håndteres manuelt. Det står helt klart hos Linde Gas, en af Nordeuropas største producenter af produktet, der bruges i tonsvis i industri over hele verden.

Læs mere her.

Fuldautomatisk anlæg jonglerer med fadølsfustager

Festivalen er forbi, fadøllene er drukket og tilbage står de tomme fustager, stablet lidt skævt og måske omvendt på en palle. Hvordan bliver stålfustagerne renset, fyldt og forseglet, så de er boblende klar til en ny fest?

Læs mere her.

Sønder- og sydjyske opkøb gav super synergi

RoboTools overtagelse af Kirchheiner og af Blaaholms automationsdivision har givet super synergi til robot-eksperten i Vejen.

Læs mere her.

RoboTool brænder for de sværeste automationsudforinger

Trods høje bølger og barske omgivelser i Ishavet mellem Canada og Grønland palleterer robotter stabilt og effektivt rejer på et gyngende skibsdæk. Danske RoboTool er ekspert i at automatisere komplicerede arbejdsgange og har revolutioneret pakkeriet hos en af verdens største leverandører af MSC-mærkede rejer og hellefisk, Ocean Prawns.

Læs mere her.

Nyhedsbrev

RoboTool nyhedsbrev nr. 2 | HI13 | dansk

Tilmeld nyhedsbrev – og få tilsendt nyeste cases

Skriv til flg. mail og du vil fremover modtage vores nyheder og cases